Werkwijze

Bij de ontwikkeling van een particuliere woning gaan we samen met jou als volgt te werk, waarin transparantie en overleg centraal staan in onze aanpak.

  1. Uitzoeken van stijl, woningtype en eventuele aantallen in bouwblok (bij meerdere woningen)
  2. Binnen 10 werkdagen ontvangst gedetailleerde bouwtekening (gevels en plattegronden) met prijs en optielijst
  3. Gesprek over alle mogelijke opties en aanvullende wensen
  4. Ontvangst definitieve vaste all-in prijs binnen 1 week
  5. Goedkeuring welstand
  6. Ondertekening koopcontract
  7. Start bouwvoorbereidingen (o.a. vergunningen)
  8. Start bouw

Werkwijze belegger of woningcorporatie

In geval van een overeenkomst met een belegger(woningcorporatie) verzorgen we het gehele traject met de huurders. Huurders ontvangen een uitnodiging voor een gesprek over hun extra wensen en de mogelijkheden in de woning. We leggen deze afspraken vast en blijven het gehele proces goed communiceren met zowel de huurder als de belegger.

Onze methode - de kracht van herhaling & ervaring

Door gedegen voorbereiding en het bundelen van krachten en ervaring van onze eigen werkzaamheden en de werkzaamheden van partners, zorgen wij voor een zo efficiënt mogelijk bouwproces, optimalisatie van materiaalgebruik en inkoop. Bovendien zorgt de herhaling van basisonderdelen in combinatie met specifieke praktijkervaring voor een vast (bij alle partijen bekend) draaiboek voor het bouwproces. Voor specifieke gedeeltes maken wij gebruiken van pre-fabricering van onderdelen. Hierdoor vermindert onder andere de weersafhankelijkheid.

Zo! garanderen wij een vaste all-in prijs

De ervaring van herhaling en het werken met vaste samenwerkingspartners zorgt voor een vooraf bekende doorlooptijd van de bouw en een vast kostenplaatje. Zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de woning of van de opties in maatwerk.