Nieuwe website online

Na een intensieve voorbereidingsfase is ons concept klaar voor de markt, op deze nieuwe website is alles te vinden over Zo! ga ik wonen. Hieronder leggen we onze methode en kracht in het kort uit.

Een betaalbare woning volledig naar wens

De totale investeringskosten van een nieuwbouwwoning zijn te hoog. Als koper kunt u steeds minder lenen en gemeenten zijn vaak nog niet bereidt om de grondprijzen te verlagen. Een nieuwbouw woning moet volgens ons weer betaalbaar worden! Wij hebben het gehele proces van ontwikkeling tot en met realisatie van een woning onderzocht en aangepast! Samen met fabrikanten, onderaannemers en adviseurs hebben we een flexibele, methode ontwikkeld, waarmee we een degelijke woning met grote keuzemogelijkheden kunnen realiseren. Lees meer over de voordelen van Zo! ga ik wonen.

Een vaste, scherpe all-in prijs.

Door gedegen voorbereiding en het bundelen van krachten en ervaring van onze eigen werkzaamheden, zorgen wij voor een zo optimaal mogelijk bouwproces en optimalisatie van materiaalgebruik en inkoop. De ervaring van herhaling en het werken met vaste samenwerkingspartners zorgt voor een vooraf bekende doorlooptijd van de bouw en een vast kostenplaatje, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de woning of van de opties in maatwerk.

Innovatie en traditionele bouw

Wij geloven in traditionele bouwmethodes en het gebruik van degelijke materialen. Dit in tegenstelling tot de ‘innovatieve’ bouwmethodes en alternatief materiaal gebruik (lees goedkoop) waar tegenwoordig vaak voor gekozen wordt! Wij zijn van mening dat winst is te behalen door innovatie en creativiteit in de processen.

Nieuws overzicht