Zo! veel keuzevrijheid

Bij de ontwikkeling van een woning staan jouw wensen voorop. Flexibiliteit en keuzevrijheid maken talloze varianten mogelijk. Zo is er keuze in de bouwstijl, plattegrond het woningtype en verschillende optiepakketten.

Keuze in stijl

Als eerste kent de woning een 3-tal architectuurstijlen waaruit je kunt kiezen; de klassieke, de landelijke en de moderne stijl. Dit is het startpunt van de woning, uiteraard kun je alles naar eigen wensen bepalen.

KLASSIEK

Dit is de architectuurstijl waarbij de traditie van de Nederlandse bouwkunst wordt geëtaleerd. De schoonheid van deze woning ligt in de eenvoud en een goede harmonie. Balans tussen massa, licht en ruimte! Details als terugliggende lagen, kleine neggemaat en brede kozijnen met een fraaie raamverdeling zijn kenmerkend. Meer over de klassieke architectuurstijl >

LANDELIJK

De langgevelboerderij heeft model gestaan voor dit type. Gebruik van eerlijke materialen, een architectonische opbouw en accenten middels luiken en verbijzondering van de entree, maken het tot een aanwinst in elke landelijke omgeving. Meer over de landelijke architectuurstijl >

MODERN

Dit herkenbare type bouwt voort op de moderne traditie! Hierbij is rekening gehouden met de groepering van ramen en deuren, toegepaste luifels en een inpandige goot. De goothoogte is flexibel en uitermate geschikt voor inbreidingsgebieden in een stedelijke omgeving. Zorgvuldig gekozen materialen staan garant voor een afwisselend en fris gevelbeeld. Meer over de moderne architectuurstijl >

Plattegrond - afmeting of indeling

Het is mogelijk om de afmetingen van de woning te kiezen. De breedte van de woning begint bij 6,3 meter en loopt met sprongen van 30 centimeter op tot een woningbreedte van 7.5 meter. Bekijk de indeling van de plattegronden bij elke stijl. Binnen de plattegronden is er veel vrijheid om de woning naar eigen wens aan te passen.

Woningtype

Binnen de architectuurstijlen zijn diverse type woningen mogelijk, zoals een rijwoning, hoekwoning of vrijstaande woning. Deze woningen zijn modulair opgebouwd, dit wil zeggen dat je keuze hebt uit verschillende uitbreidingen zoals een topgevel, of zijgevel. Dit alles voor vaste basis all-in prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Opties exterieur

Naast de verschillende geveluitbreidingen zijn er nog meer uitbreidingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan verschillende opties zoals een erker, dakkapel, luifel, uitbouw en vele andere opties.

Opties interieur

Als de keuzes met betrekking tot de buitenkant van de woning en de indeling van de plattegrond gemaakt zijn, ga je je bezig houden met het interieur. Wij bieden je zonder meerkosten tientallen keuzeopties aan met betrekking tot het interieur. Hierbij kun je denken aan het tegelwerk, schilderwerk binnen, de keuken etc. Je kunt er ook voor kiezen het volledige interieur en de aansluiting hiervan zelf te organiseren.

Overige optiepakketten

Tot slot zijn er verschillende optiepakketten voor extra luxe, ten behoeve van het energieverbruik (standaard hebben onze woningen energielabel A+ EPC 0,4) en extra opties rondom veiligheid.