De voordelen van Zo! blijf ik wonen

Een woning bouw je voor jaren en de investering is groot. Zekerheid van kwaliteit en beproefde methodes zijn hierbij erg belangrijk, vandaar dat wij alleen volgens de traditionele bouwmethode werken. Nieuwe ‘innovatieve bouwconcepten’ zijn vaak niet uit de wensen van de bewoner voortgekomen, maar uit kostenbesparing van bouwbedrijven. De bewoner moet alle ‘beperkingen’ maar op de koop toenemen. Afwijken van traditionele beproefde bouwmethodes en materialen zien wij daarom niet als besparingspost.

Degelijke materialen

Wij besparen niet op bouwmaterialen, maar werken uitsluitend met traditionele, degelijke materialen die al meer dan 100 jaar worden gebruikt. Wij zijn van mening dat winst te behalen is in samenwerking tussen de betrokken partijen en een verbetering van het gehele bouwtraject.

Rijke architectuur, aandacht voor details

Bij het ontwerp van jullie toekomstige woning houden we rekening met jullie gewenste bouwstijl. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de afwerking van de woning, fijne details maken de woning af en dragen bij aan een fantastisch aanzicht.

Veel keuzevrijheid

Niet alleen de stijl van de woning kun je bepalen, maar ook de afmeting en indeling van de plattegrond en het type woning, bijvoorbeeld met een zijgevel of topgevel. Daarnaast zijn er vele keuzemogelijkheden m.b.t. het exterieur en het interieur. Profiteer van onze ervaring en know-how. Tot slot zijn er nog veel optiepakketten zoals extra luxe, extra energiezuinig en extra veiligheid. Lees meer over de keuzevrijheid bij Zo! ga ik wonen.

Vaste scherpe prijs, achteraf geen verrassingen

Je betaalt een vaste all-in prijs. Dat wil zeggen een vaste prijs voor de ontwikkeling tot en met de realisatie van de woning. Geen verrassingen of meerwerkkosten aan het einde van de rit!

Traditionele woningbouw oog voor detail